w

Festivalcampen

Overnattingsmulighetene på Træna er definitivt begrensede, men festivalcampen er så absolutt det vakreste og enkleste alternativet!

01.04.201922:02 Kristine Karlsen

Om du vil bo i telt under Trænafestivalen er festivalcampen på Husøya definitivt det mest komfortable! Campinganlegget er funksjonelt med toaletter, dusjer og vannstasjon hele sommeren (15. juni-15. august), men kun bemannet med sannitærpersonell og miljøvakter under festivalen. Her er alle hjertelig velkommen - så lenge man er flinke og rydder opp etter seg!

I år vil det være kildesortering i søppel-innsamlingen for festivaldeltakerne, og vi har også innført et totalforbud for forsøpling. Festivalgjester som forsøpler, vil etter en advarsel kunne bli vist bort fra campen, og også fra festivalområdet dersom forsøplingen skjer her.

Rundt festivalanlegget er det store gressletter hvor det er enkelt å sette opp telt, men om man vil være nærmere sjøen eller mer skjermet for festivalens fest og leven er Husøyas vestside perfekt! Der er det også en flott utsikt mot både fjell og midnattsol. Det er lite gressletter på vest- og sørsiden av øya, men fortsatt masse flotte hauger som kan campes både på og mellom, med masse deilig lyng å ligge på.

Når du ankommer Husøya blir du guidet til campen (selv om det over hodet ikke er vanskelig å finne siden den ligger rett bak festivalområdet).

For å sikre deg plass på campen er det bare å vise fram festivalpasset ditt, gyldig ID og betale 450kr per pers i innsjekken til campen. Du trenger ikke å booke på forhånd og for de som ikke er glad i berusede campere, eller som sliter med for eksempel tinnitus eller som rett og slett ikke liker støy, er det egne områder på campen.  

PS. Kommer du til øya under festivalen og vil campe, men ikke har billetter til festivalen så koster campen 900kr