w

Øyhopping med Lovundkokken

Opplev Trænas ukjente perler gjennom et gourmetmåltid i Trænas skjærgård.

Trænafestivalen tilbyr i 2018 festivalens gjester å være med på en opplevelse i verdensklasse, nemlig en båttur mellom flere av Trænas ukjente perler.

19.04.201710:39 Liss Marie Jakobsen

For å gjøre noe ekstra ut av opplevelsen har Lovundkokken Tomas Nilsen laget en fantastisk meny som skal fortæres gjennom hele reisen. Denne er satt sammen med en drikkemeny som passer til maten. Ingen vil være sultne og ingen vil være tørste når turen er avsluttet. Menyen er hemmelig, men vi kan røpe at den består hovedsakelig av sjømat og 8-10 retter.

Turen starter på dampskipskaia på Husøy, hvor dere blir møtt med første rett og glass. Derfra går turen innom Sandøy hvor det gjøres en kort stopp, før turen går videre til Holmen, hvor det skal gjøres et kort strandhogg. Fra Holmen går turen videre til Selvær der alle skal møte Selværs unike gjestfrihet på «Storhurraen» der dere blir servert en formidabel lunch og en liten minikonsert.

Det vil være guide med hele turen, som vil servere fortellinger fra Træna.

Når:
Fredag 6. juli kl. 11.00 – Tilbake på Husøy ca. kl. 15.30
Lørdag 7. juli kl. 10.00 – Retur til Sanna (Kirkhelleren) ca. kl. 14.30

Det selges ca 45 billetter til hver tur, og det er først til møllaprinsippet som gjelder. Disse turene har blitt raskt utsolgt tidligere, så det anbefales å kjøpe billett med en gang.

Turen tilbys til den latterlig lave pris:
- Kr 1990

Billetter kjøpes her