w

Regnvær

Regnvær består av fem 19-åringer som fant sammen høsten 2015, og bestemte seg for å bli et band. Våren 2017 debuterte bandet med sangen "La mæ drøm" og høsten samme år ble den neste singelen, "Høyere" sluppet.

27.06.201813:28 Kristine Karlsen

Regnvær består av fem 19-åringer som fant sammen høsten 2015, og bestemte seg for å bli et band. Våren 2017 debuterte bandet med sangen "La mæ drøm" og høsten samme år ble den neste singelen, "Høyere" sluppet. "Høyere" høstet en anbefaling av P3 Urørt-redaksjonen som beskrev låta som "En skikkelig Nordlands-poppa sak som man kan trekke linjer til både Kristian Kristensen og Sondre Justad. Det er en slags storhet i det, den klarer liksom treffe noe fengende som sitter igjen."

"Det låter pansertight, det er stilrent og bandet på fem har et imponerende scenetekke" var juryens begrunnelse da bandet vant Rock Mot Rus sin rockemønstring vinteren 2018.

Regnvær ble våren 2018 et av 12 band (utav totalt 450 søkere) som ble trukket ut til å være med på talentfestivalen GNIST i Oslo. Det innebar spillejobber, møte med bransjen, og feedback fra kjente musikere og produsenter. Etter konserten på GNIST skrev Gaffa.no en artikkel hvor Regnvær ble nevnt som ett av tre fremadstormende artister man må se opp for i tiden framover.

"Viktigst av alt er imidlertid musikken de lager: bråmoden solskinnsmelankoli med store livskvaler under lupen, meget melodisk imponerende og med gnistrende sjarm." - Gaffa.no

Bandet jobber for øyeblikket i studio og på øvingslokalet med ny musikk, og ser nå frem til en produktiv sommer med festivaljobber og jobbing med ny musikk.