w

Off the Meds (SE)

Kvartetten ble etablert i 2017 og bare ett år etterpå, i 2018, vant de «Årets Musik» på «Nöjesguidens Pris». Suksessen fortsatte og de ble også nominert til «Årets Dans» under svenske P3 Gule 2019. Off the Meds er en eksperimentell elektronisk DJ/rap kvartett bestående av Adrian Lux, Carli L¨f, Kamoheo Khoaripe og Måns Glaeser. Vokal og rap i Johannesburg slag kombineres med tre svenske produsenter som bidrar med ulike stiler og lyder som til slutt blir Off the Meds - en energiboost av glede, spretten bass og fengende loops.

09.05.201911:10 Kristine Karlsen

Etter deres første møte, som fant sted på en etterfest, samlet de fire seg i et studio for å leke med lyder, lære fra hverandre og lage musikk som representerte en felles følelse, Off the Meds-soundet. Gruppens navn beskriver deres lekne mentalitet og energi. Deres unike sound skiller seg fra flere klassiske DJs siden de mer eller mindre bruker deres egen skrevne materiale, spesiell Sør-Afrikansk rap kombinert med dance-musikk. Dette resulterer i en unik og genuin opplevelse for publikum. Å spille live er en like stor del av kvartettens kreative prosess. Gjennom oppmerksomheten de har fått har Off the Meds jevnlig blitt booket til undergrunnsklubber og festivaler rundt om i Sverige og resten av verden.

Den første singelen, «Geraas» (sluppet på Jesse Rose-selskapet Play it Down), deres kom i i 2018 og skapte bølger rundt om i Europa, Australia, Sør- og Nord-Amerika og Sør-Afrika. Den positive responsen resulterte i deres første EP «The Meds Are Kicking In» som ble sluppet på deres eget plateselskap i februar 2018.

I august 2018 slapp Studio Barnhuset deres første samlealbum og Off the Meds låt «Currency Low» ble valgt ut som andre singel. Siden da har Studio Barnhus fortsatt samarbeidet med kvartetten, noe som blant annet resulterte i låta «Belter» som kom 22. mars 2019.

Off the Meds ønsker deg velkommen til å ta del i reisen deres og de lover å aldri bli kjedelige!