w

No. 4

No. 4 har rukket å bli et av Norges mest elskede band på fem korte år. Med sanger som «Lite og stort», «Det finnes bare vi», «Låst», «Føkk lunsj» har de sunget og spilt seg inn i tusenvis hjerter over hele landet.

13.02.201912:36 Kristine Karlsen

Etter to fullsatte konserter på Sentrum Scene, en uke med utsolgte konserter på Parkteatret, spellemann-nominasjon og headlinerplassering på Øyafestivalen satte No. 4 punktum for albumet «Hva nå» med en eksklusiv konsert i Den Norske Opera & Ballett den 19. januar 2019, før de nå går i studio for å spille inn nytt materiale. No. 4 har rukket å bli et av Norges mest elskede band på fem korte år. Med sanger som «Lite og stort», «Det finnes bare vi», «Låst», «Føkk lunsj» har de sunget og spilt seg inn i tusenvis hjerter over hele landet. Også live har bandet fått et godt rykte og etter deres første konsert av seks på Parkteatret i november 2018 meldte Dagsavisen at «No. 4 har blitt et av Oslos største band» og trillet terningkast fem.

Spellemann-nominasjoner, Prøysenpris, nytt album og stadig større show: 2018 var en triumfferd for den oslobaserte trioen No. 4. Med deres andre album, «Hva nå» sementerte de sin plass som en av landets fremste formidlere av popmusikk på Norsk og ble hyllet av fans og anmeldere. Aftenposten kalte det “visepop av ypperste merke” og trillet terningkast fem, mens Dagsavisen skriver at “det vanskelige andrealbumet høres lekende lett ut for denne gruppa”. Med ærlighet, snert og en unik evne til å formidle det store i de små tingene har Ingeborg, Emilie og Julia skapt et unikt musikalsk og tekstlig univers, og over deres snart ti år som band har de tatt reisen fra husband på venners venner-fest til utsolgte hus i hele landet. Endelig kommer de til Trænafetsivalen og skal ta Havfolket med storm!