w

Daniel Kvammen

Etter et eventyrlig debutår i 2015, hvor det tre ganger Spellemann-nominerte debutalbumet «Fremad i alle retninga» og monsterhiten «Du fortenar ein som meg» plasserte Daniel Kvammen for alvor på det norske musikkartet, var det nøyaktig to år senere klart for mer Kvammen i monitor. Med et hundretalls konserter i hele Norge, deriblant utsolgte klubbkonserter og kritikerroste opptredener på Øyafestivalen, Slottsfjell, by:Larm, Pstereo og en rekke andre festivaler, har Kvammen og hans fantastiske band opparbeidet seg et svært så solid rykte. 

5. juli / 22.30 / Træna fyr
06.03.201822:50 Kristine Karlsen

Geilingen har vokst seg fra en litt introvert singer/songwriter til å bli en karismatisk, energisk og engasjerende popsanger. Og med sitt nye låtmateriale nådde euforien nye høyder i 2017. Første smakebit på Kvammens siste album var singelen «Me dansar ikkje for moro skyld», som ble valgt ut til Ukas låt av NRK P3 og samtidig også listet på NRK P13, etterfulgt av «Gatelangs gjennom sorg og synd» og «Som om himmelen revna» med Lars Vaular, der begge var listet på både NRK P3 OG NRK P13 og som i februar i år vant Spellemann for årets video i 2017. 

Kvammen og produsent Even Ormestad har kokt i hop et herlig brygg på albumet «Vektlaus» og søsteralbumet «Maktlaus», hvor soundet har tatt en mer elektronisk retning enn på debutalbumet. Med blant annet konsert på Rockefeller, festivaljobber på Øyafestivalen og Vinjerock i kjømda og klubbturné rundt om i hele Norge, var 2017 et strålende Kvammen-år. Nå er han klar for 2018 og Trænafestivalen!