w

Æ & Framtia

Erling Ramskjell tar med seg Framtia til Trænafestivalen for en aller siste fest før han legger Æ-navnet til side for godt!

5. juli / 19.30 / Træna fyr
12.06.201814:18 Kristine Karlsen

Erling Ramskjell sa nylig farvel til artistnavnet Æ, navnet han har laget en mengde plater og konserter under. Prosjektet høstet gode anmeldelser og mye radiospilling, men han er nå klar for å gå videre. Det digitale farvelet finnes i form av den skiva «Farväl till Æ», der andre artister tolker Æs låter. Selv føler han at han skylder Trænafestivalen og resten av Havfolket å ta det endelige gravølet for Æ-navnet på Træna.

Med seg har han bandet Framtia - en håndfull unge, vitale mennesker på rundt 18 år. De spilte sin første konsert sammen under 20-årsjubileet til XRK i fjor. Det var viktig for Erling å spille med et band som "bare består av toppfolk som aldersmessig er langt nærmere å feks ta lappen enn å feire 50-årsdagen sin.» Og det fikk han. 

Dette er ikke humor eller et dølt eksperiment: Dette er resultatet av hva som skjer når gammel hardhet og destillert energi møter ungdommelig guts og attityd.