w

Frivillig

Som frivillig på Trænafestivalen får du en helt unik mulighet til og se innsiden av en av verdens beste festivaler.

Frivillig på Trænafestivalen
06.12.201713:56 Liss Marie Jakobsen

Hva vi forventer av deg som frivillig:

At du er fylt 18 år

At du er ærlig, god å jobbe og har bra festivalhumør

At du stiller opp når du skal, er edru og jobber så lenge du skal

At du jobber minimum 2 økter(6–8t per økt) i løpet av festivalhelga

Minimum 20 timer i Forkant eller Etterkant av festivalen

Dette får du:

3-dagers festivalpass

Nye og gamle venner

Eksklusiv mannskapsgenser

Mat når du er på jobb

Attest på utførte arbeidsoppgaver
.. OG ikke minst, god karma

Kriterier for og være en av Havfolket:

Trivelig

Raus

Ærlig

Naturlig

Atraktiv

SØK HER! 

Hva du kan bidra med:

INNSJEKK/AKKREDITERING

Hold tunga rett i munnen! Trænafestivalen har flere hundre frivillige og akkrediterte, og for å få alle på plass til riktig tid og sted, trenger vi et solid mannskap som tar i mot, registrerer og deler ut akkrediteringer til våre frivillige og akkrediterte. Her er det til tider stor pågang, men denne jobben gir deg spennende og utfordrende arbeidsoppgaver. Nødvendig opplæring blir gitt.

BAR

I barene våre er det god stemning, og høyt tempo – du selger drikke og minimerer køen på Trænafestivalen.

BILLETTBOD

Her selger du dagspass, sjekker legitimasjon og setter på armbånd mot billett.

FISHY

Har du erfaring som servitør, er du ekstra velkommen til frivilligvakter i FishyFishy og våre andre matserveringer. Festivalgjestene skal føle seg velkomne og ivaretatt når de får servert deilig mat fra havet. Godt humør, god service og effektive vakter er stikkord for denne frivilligjobben.

FRIVILLIGTELTET og SMILEFJES

Oppgavene til trivselspatruljen er å ta vare på frivillige og stab, spre havglede og hjelpe til der det er behov. Denne gruppen bemanner frivilligteltet og patruljerer øya med store smil og påfyll av energi. Smitter ditt gode humør? Da er dette kategorien for deg!

GRILL

Vi er veldig opptatte av maten vi serverer på Trænafestivalen, og denne kategorien involverer jobbene som er tilknyttet grillen og våre kjøkken. Tilberedning og grilling er oppgavene her.

HJELLA

I hjella jobber du hovedsakelig i bar, rydder en del og sørger for god stemning!

HOTELL FESKSLO

Her hjelper du til å lage frokost, holder det rent og ryddig og passer på at alle har det bra.

DEKOR

Sammen med våre områdedesignere skal du få pynte opp festivalområdet vårt før festivalen åpner, og rydde pynten bort når vi er ferdige.

SANNA

Riggegjeng med ansvar for Kirkehelleren og tunnelen. Du skal være med å bære og rigge opp til konserten på lørdag. Med på jobben får du gratis skyss til og fra Sanna.

SJÅFØR

Transport av artister før, under og etter festivalen, samt frakt/transport for riggegjengen. Sjåførene må ha gyldig førerkort for bil/minibuss. Vi trenger også truck- og lastebilsjåfører.

OPPRIGG

Her hjelper du å rigge opp til festivalen, dette arbeidet foregår noen dager før festivalen åpner.

Vilkår:

Som frivillig under Trænafestivalen må du jobbe to vakter på minimum 8 timer – 16 timer tilsammen. Som takk for innsatsen får du et tredagerspass til festivalen. Har du lyst til å jobbe enda flere timer, er dette naturligvis lov.

Jobber du før eller etter festivalen må du jobbe minimum 20 timer til sammen, fordelt over flere vakter. Som frivillig forventer vi at du stiller opp når du skal, er edru og jobber så lenge du skal.

Skulle du bli syk eller på annen måte forhindret fra å stille til avtalt tidspunkt, plikter du å melde fra om dette til nærmeste leder eller frivillig teamet Så fort som mulig. Om du allerede har fått utlevert pass kreves det også sykemelding for den aktuelle perioden. Om dette ikke kan fremlegges vil du faktureres for 3000 kroner for passet du har hentet ut.

Uten frivillige, kunne vi ikke ha arrangert festivalen vår så langt ute i havet. Tusen takk!

SØK HER!