w

Overnatting

Det er klare begrensninger på overnatting på Træna. Camping er det beste alternativet.

Opplevelser i verdensklasse!
06.12.201713:55 Liss Marie Jakobsen

Camping

På Husøya finnes flest fasiliteter, så det er mest komfortabelt å campe her. Trænafestivalens campinganlegg er funksjonelt hele sommeren (15.juni-15.august), og her kan man dusje, bruke toalettet og få seg vann. Anlegget er ikke bemannet,(Sannitetsvakter og miljøvakter er på plass kun under festivlen). Så her er det bare å komme - så lenge man er flinke og rydder etter seg! På Husøya finner man dagligvarebutikk, café og pub. Her finnes det også to gapahuker hvor det er fint å grille.
Rundt festivalanlegget er det store gressletter hvor det er lett å sette opp telt, men om man vil campe nærmere havet er det også mulig. På vestsiden av øya ligger man nær havet og har flott utsikt til fjellene og midnattsola. Det meste av vest- og sør-sida av øya er villmark, så her kan man sette opp telt hvor man vil. 

Overnatting på Campen koster 450,-per pers.  

Feskslo BnB

Reservasjon kommer etterhvert. 

Her kan du bestille deg teltplass innendørs på Træna! Du får telt og madrass og kan også reservere sengetøy og håndkle via oss, slik at du slipper å ta med selv.

For å reservere ett telt må du reservere-. Da betalter du et depositum på kr. 500,-. Senere må du betale for minimum 2 personer i teltet ditt, som er kr. 3200,-. For eventuell overnattingsgjest nr. 3 og 4 i teltet, koster det 400,- kroner per stykk per natt.

Etter at du har reservert telt sender du en epost til feskslo@trena.net og forteller oss:

  • Hvor mange dere blir i teltet
  • Hvor mange i teltet som også ønsker å leie sengetøy og handduker for oppholdet
  • Du må og melde fra hvilket telt du har registeret

Barbeint luksus. 

Barbeint Luxus 2018

Barbeint Luxus er et alternativ for deg som vil oppleve Trænafestivalen og ikke digger å bo i telt. Her bor du på Lovund Hotell og med egen oppsatt Festival Shuttle reiser du  til og fra festivalen. I år har vi også egen festivalbåt fra Bodø til Lovund på torsdag 5. juli ca. kl. 14.00 og retur til Bodø søndag ca. kl. 12.00 med ankomst kl. 15.00.

 

7240 ,- pr. pers i dobbeltrom

1 215,- i tillegg for enerom

Inkluderer: Båtbillett: Bodø – Lovund 5. juli, overnatting inkl. frokost på Lovund Hotell 11-14. juli,

Festival Shuttle, festivalpass og Festivalbåt: Lovund – Bodø 8. juli