w

Statsråd Lemkhul

Statsraad Lehmkuhl på festivaltokt til Træna! Vi gjentar suksessen fra 2017 og starter Trænafestivalen 2018 i Bergen om bord på et av verdens største og vakreste seilskip. Følg Statsraad Lehmkuhl på tokt langs den fantastiske kysten helt opp til Træna i Nordland

19.04.201710:36 Liss Marie Jakobsen

Noe av det som gjør Trænafestivalen så spesiell er lokasjonen - en liten øy langt ute i havgapet. Det gir publikum en unik mulighet til å utvide og forsterke festivalopplevelsen til noe mer enn musikk og fest. La reisen til Træna bli en del av opplevelsen! Både størrelsen og historien til skipet er overveldende i seg selv og i kombinasjon med energien blant mannskapet og alt de står for, blir dette en perfekt match med Trænafestivalen!   

Et fire dagers tokt til Træna med Statsraad Lehmkuhl blir en helt uforglemmelig opplevelse! Som deltaker på toktet mot nord får du prøve deg på alle utfordringer et seilas med et av verdens største seilskip kan by på. 22 seil på til sammen 2000 kvm på et 98 meter lange skip med 48 meter høye master. Om bord får du som medseiler/festivaldeltaker gå sjøvakter, stå både til rors og til utkikk og muligheten til å entre opp i riggen og sette seil (riggentring er helt frivillig). Du blir en integrert del av mannskapet! På toktet vil man også få innføring i sjøens egne sjantisanger og bli klar til en grandios ankomst til Træna med høylytt sang fra mastene som en del av festivalprogrammet.  All hands on deck!

http://www.lehmkuhl.no/hjem/program/seiltokt-og-skjaergaardsturer/tokt-bergen-traena-2018-pris/

Tim P Kristiansen

Aktiviteter

Her kan du lese mer om noen av aktiviteter du kan oppleve på Træna