w

Padleturer under Trænafestivalen

Sanna er, i våre øyne, Europas vakreste padleparadis. Tusen øyer, det mektige storhavet og majestetiske fjell som skaper en fantastisk ramme rundt padleopplevelsen. Under festivalen padler vi døgnet rundt med morgenturer, dagsturer og midnattssolturer onsdag til søndag. I løpet av fire dager leverer vi et variert program med turer som passer for alle ønsker og behov.

Book tur
19.04.201710:33 Liss Marie Jakobsen

PADLETURER UNDER TRÆNAFESTIVALEN

Sanna er, i våre øyne, Europas vakreste padleparadis. Tusen øyer, det mektige storhavet og majestetiske fjell skaper en fantastisk ramme rundt padleopplevelsen. Under festivalen padler vi døgnet rundt med morgenturer, dagsturer og midnattssolturer tirsdag til søndag. I løpet av seks dager leverer vi et variert program med turer som passer for alle ønsker og behov. I år kjøres halvparten av aktivitetene fra festivaløya Husøya. Se derfor i prislista hvilken tur og startsted som passer for deg.

Yttersiden av Sanna

Turen på yttersiden av Sanna tar ca. 2,5-4 timer avhengig av været og om vi velger å gå rundt via sør- eller nordsiden. Hovedruta går forbi Trænstaven og lar deg få oppleve storhavet mellom Norge og Island. En helt rå opplevelse! Her bør du være uredd på vannet siden storhavet ofte byr på bølger, men vi sørger for at alle kommer seg trygt gjennom turen med en fantastisk opplevelse i bagasjen. Turen krever en viss fysisk form.

Nivå: Moderat. Må ha padlet tidligere.

Skjærgårdstur

Skjærgårdsturene besøker noen av Trænas 1000 øyer, varer ca. 2 timer og krever få eller ingen forkunnskaper. Havet er uforutsigbart og lunefullt, så du må tåle litt bevegelse i kajakken. Her er tempoet moderat og opplevelsen av vakre omgivelser står i høysetet.

Nivå: Lett. Ingen forkunnskaper nødvendige.

Nybegynnerkurs i rulling

I forkant av konserten i Kirkhelleren lørdag, legger vi inn et nybegynnerkurs i kajakkrulling for de lekelystne på Sanna. På Husøya arrangerer vi rullekurs tirsdag, torsdag og fredag.

Nivå: Ingen forkunnskaper nødvendige.

Sanna - Husøy

Torsdag og fredag har vi padletur Sanna – Husøya med besøk på SNN Camp hvor vi får servert egg & bacon og får med oss en intimkonsert (konsert er kun fredag).

Nivå: Ingen forkunnskaper nødvendige.

Utleie

Utleie av kajakker fra Husøya. Krever våttkort eller padleerfaring.

Padleutstyr og tørrdrakt er inkludert i alle turer og kurs. Riktig utstyr på disse turene er viktig for at alle skal kunne føle seg trygge uavhengig av erfaring og forkunnskaper. Gruppene er små og ledes av kyndige guider slik at du får en trygg padleopplevelse.

Du sørger selv for mat, drikke, langt undertøy, skiftetøy, solbriller, solkrem og snacks. Godt humør kommer relativt automatisk dersom du har glemt å ta med selv.

Påmeldingen er bindende, men du står fritt til å selge plassen din videre eller gi den bort. Meld fra om slike bytter slik at vi til enhver tid har oppdatert kontaktinformasjon på alle våre turdeltagere. Ta med egenerklæringen ferdig utfylt ved oppmøte slik at vi kommer oss av gårde til oppsatt tid. 

Prisliste og påmelding her

Vi tilbyr også:

  • Rabattert pris på turer og kurs dersom du har med egen kajakk og padleutstyr.
  • Gruppeturer og kurs utenom oppsatte tidspunkter.

 

Vår samarbeidspartner Meløy Adventure tilbyr båttransport Husøya - Sanna:
Tlf: +47 91540866.

Kontaktinformasjon:
E-post: post@spesialsport.no
Tel: +47 91148455 (Kristin) eller +47 95254098 (Vegard)

Vel møtt!