w

Padleturer under Trænafestivalen

Sanna er, i våre øyne, Europas vakreste padleparadis. Tusen øyer, det mektige storhavet og majestetiske fjell som skaper en fantastisk ramme rundt padleopplevelsen. Under festivalen padler vi døgnet rundt med morgenturer, dagsturer og midnattssolturer onsdag til søndag. I løpet av fire dager leverer vi et variert program med turer som passer for alle ønsker og behov.

Book tur
19.04.201710:33 Liss Marie Jakobsen
  • Turen på yttersiden av Sanna tar ca. 2,5-4 timer avhengig av været og om vi velger å gå rundt på sør- eller nordsiden. Hovedruta går forbi Trænstaven og lar deg få oppleve storhavet mellom Norge og Island. En helt rå opplevelse! Her bør du være uredd på vannet siden storhavet ofte byr på bølger – men vi sørger for at alle kommer seg trygt gjennom turen med en fantastisk opplevelse i bagasjen. Turen krever en viss fysisk form, men er på ingen måte et fysisk blodslit. 
  • Skjærgårdsturene besøker noen av Trænas 1000 øyer, varer ca. 2 timer og krever få eller ingen forkunnskaper. Her er tempoet moderat og opplevelsen av dønn vakre omgivelser står i høysetet. 
  • Rett i forkant av konserten i Kirkhelleren lørdag, legger vi inn et minikurs i kajakkrulling for de lekelystne. Leie av tørrdrakter og utstyr er inkludert i prisen.
  • Onsdag og torsdag 6. og 7.juli legger vi også inn et NPF grunnkurs kajakk med våttkort, teknikk- og redningstrening samt turer inkludert. Begrenset antall plasser, påmeldingsfrist så fort som mulig. 09-17 begge dagene. Alt nødvendig padleutstyr, tørrdrakt og hansker, hette, sko inkludert i prisen.

NB! Vi har med tørrdrakter og fullt ekspedisjonsutstyr på disse turene for at alle skal kunne føle seg trygge uavhengig av erfaring og forkunnskaper. Gruppene er små, guidene kyndige og utstyrsnivået høyt. Trygghet er også en viktig del av en god opplevelse.

Alle turene inkluderer egnet padlebekledning og nødvendig utstyr samt kyndige instruktører som ivaretar sikkerheten mens du nyter livet på sjøen. Vanntett mobilpose til odel og eie samt egen Trænafestivalbuff fra Sparebank1 er også inkludert i prisen. Du sørger selv for mat, drikke, undertøy, skiftetøy, solbriller, solkrem og snacks. Godt humør kommer relativt automatisk dersom du har glemt å ta med medbragt.

Påmeldingen er bindende, men du står fritt til å selge plassen din videre eller gi den bort dersom du melder fra om dette slik at vi til enhver tid har oppdatert kontaktinformasjon på alle våre turdeltagere. 

Prisliste:

  • Yttersia av Sanna kr. 1800,- Kampanjepris frem til 1.mai kr. 1200, midnattssolpadling  kr.1400 Nivå: Moderat
  • Skjærgårdspadling kr. 1100,- Kampanjepris frem til 1.mai kr. 800. Nivå: Lett
  • Minikurs rulling Sanna kr. 1000,- Kampanjepris frem til 1.mai kr. 800 Nivå: Lett
  • NPF grunnkurs Sanna 6.-7. juli kr. 3200,- Kampanjepris frem til 1.mai kr. 2800,- Nivå: Lett

Dersom du ønsker å være med på noen av turene i egen kajakk og med eget utstyr, ligger prisene på ca. 60% av det som står oppgitt i prislistene. Ta kontakt på Vegard for slike alternativer.

For bestilling utenom oppsatte tidspunkter eller bestilling av gruppeturer, ta kontakt med oss på Vegard så tidlig som mulig.

Turene våre inkluderer ikke båtreise over til Sanna. Ta kontakt med Meløy Adventure v/Øyvind Gjersvik på tlf. 91540866 for transport mellom Husøya og Sanna.

Vel møtt!